در صورتی که مواد لاک ژل اصولی روی ناخن ها زده شود، لاک ژل تا زمان ترمیم به خوبی روی ناخن ها باقی می ماند. ژلیش مزایای زیادی دارد و موجب زیبایی ناخن ها می شود ولی ممکن است طی استفاده از آن مشکلاتی هم ایجاد شود. یکی از مشکلات شایعی که ممکن است بعد از زدن لاک ژل ایجاد شود، بلند شدن آن از روی صدف ناخن است. این موضوع ممکن است بیشتر برای ناخن کاران تازه کار که به تازگی وارد این حرفه شده اند، پیش بیایید. اگر می خواهید با دلایل کنده شدن لاک ژل و راه های جلوگیری از آن به طور کامل آشنا شوید، تا انتهای این مطلب از سیمارخ پاسارگاد همراه ما باشید.
برای خرید انواع لاک ژل و لوازم کاشت ناخن میتوانید از طریق همین سایت سفارش خود را ثبت کنید.
علت کنده شدن لاک ژل
یکی از عمده ترین دلایل کنده شدن لاک ژل از روی ناخن ها، نگهداری نادرست از ناخن ها بعد از زدن لاک ژل است. همچنین چرب بودن صدف ناخن یکی دیگر از دلایلی است که لاک ژل از روی ناخن ها کنده می شود. به این ترتیب بهتر است قبل از زدن بیس ژل، با یک سوهان کاغذی، چربی ناخن ها با انداختن خط و خش و ایجاد سطح مات( بستر سازی ) آماده کرده وسپس با استفاده از پرایمر اسیدی چربی باقی مانده را از بین میبریم. این موضوع دلایل زیادی دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
عدم استفاده از پرایمر
پرایمر ناخن یکی از مهم ترین متریال در انجام لاک ژل است و حتماً باید قبل از زدن لاک ژل روی ناخن ها استفاده شود. در صورتی که استفاده از پرایمر را فراموش کنید یا از پرایمر نامرغوب استفاده کنید، کیفیت لاک ژل روی ناخن ها کم می شود. در نتیجه ممکن است بعد از گذشت چند روز، لاک ژل ها ترک بخورند و از روی ناخن کنده شوند. در نتیجه دقت نمایید که برای ناخن ها با صدف نیمه چرب و چرب از پرایمراسیدی و برای صدف های معمولی ،خشک و آسیب دیده و حساس از پرایمر غیر اسیدی و یا پروتیئن باند استفاده نمایید.
…:::: مطلب پیشنهادی: پرایمر کاشت ناخن چیست ::::….
عدم استفاده از بیس ناخن
بیس ناخن یکی از لایه های مهمی است که قبل از زدن لاک ژل باید روی ناخن ها استفاده شود. بیس ناخن نقش مهمی در ژلیش دارد؛ چون ناخن ها را برای زدن لاک ژل آماده می کند. در صورتی که استفاده از بیس کات را فراموش کنید، ممکن است لاک ژل از روی ناخن ها کنده شود.
توجه: از خشک شدن کامل بیس ژل اطمینان حاصل نمایید.
زدن لایه های خیلی ضخیم
در صورتی که لایه های لاک ژل بیش از اندازه کلفت و ضخیم زده شود، لایه های زیری خشک نمی شود. به این ترتیب به شکل ورقه ای از روی ناخن ها بلند می شود. برای جلوگیری از بروز این مشکل لایه ها باید نازک باشند و بعد از زدن هر لایه باید جداگانه در دستگاه بروند. هر چقدر رنگ لاک ژل تیره تر باشد یا از پیگمنت و غلظت بالاتری برخوردار باشد لایه هارا نازک تر زده و زمان خشک کردن آن در دستگاه افزایش پیدا میکند اما توجه داشته باشید که بیش از اندازه لاک نور و حرارت نبیند.
استفاده نکردن از تاپ ژل
بعد از زدن لاک ژل و خشک شدن آن، باید یک لایه تاپ ژل یا تاپ کت روی ناخن ها زده شود. این لایه علاوه بر ایجاد درخشش روی ناخن ها، موجب دوام لاک ژل می شود. در صورتی که زدن تاپ ژل فراموش شود یا این که کم و نادرست استفاده شود، لاک ژل کنده می شود. همچنین در صورتی که بعد از استفاده از تاپ ژل، دست وارد دستگاه نشود، لاک ژل از روی ناخن ها بلند می شود.
…:::: مطلب پیشنهادی: طرز استفاده از لاک ژل ::::….
زیاد ماندن لاک ژل به روی ناخن ها
لاک ژل ها بعد از حدود 3 هفته نیاز به ترمیم دارند و بعد از گذشت این مدت ممکن است تاپ کت خاصیت خود را از دست بدهد. در این صورت تکه هایی از لاک ژل به خصوص قسمت های بالای ناخن، از روی ناخن بلند می شود.
خوب خشک نشدن ناخن ها در دستگاه UV
برای خشک شدن لاک ژل حتماً باید از دستگاه UV استفاده کنید در غیر این صورت لاک ژل خشک نمی شود. اگر ناخن به درستی داخل دستگاه قرار نگیرد یا درجه دستگاه تنظیم نباشد، لایه های زیرین لاک خشک نمی شود و بعد از مدتی کنده می شود.یکی دیگر از عوامل خشک نشدن لاک ژل استفاده از دستگاه با قدرت پایین دستگاه،ضربه خوردن و یا ضعیف شدن لامپ های دستگاه در اثر استفاده مکرر و یا سوختن لامپ ها می باشد.
over heat شدن لاک ژل
اور هیت شدن یا به اصطلاح بیش از حد نور و گرما دیدن لاک ژل، باعث خشک شدن بیش از اندازه لاک ژل میشود که در این فرایند لاک ژل خاصیت چسبندگی خود به صدف ناخن را از دست میدهد وبه اصطلاح پوک میشود واین اتفاق باعث کنده شدن راحت لاک ژل از صدف ناخن و یا کاشت میگردد.
…:::: مطلب پیشنهادی: چرا لاک ژل حباب میزنه ::::….
علت کنده شدن لاک ژل از روی کاشت
یکی از مهم ترین نکات هنگام زدن لاک ژل روی ناخن های کاشت، تمیزی ناخن ها و نحوه صحیح کاشت ناخن است. کاشت پودری با اکرولیک یکی از رایج ترین انواع کاشت ناخن است و اگر لاک ژل روی آن به درستی انجام نشود، کنده می شود. به طور کلی یکی از رایج ترین مشکلات بعد از زدن لاک ژل روی ناخن های کاشت، بلند شدن لاک ژل است. این موضوع دلایل مختلفی دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
- چرب و کثیف بودن سطح ناخن ها یکی از دلایل مهم بلند شدن لاک ژل از روی ناخن های کاشت است. در صورتی که ناخن ها به خاطر تماس با سطوح مختلف چرب و کثیف شوند، لاک ژل به خوبی روی صدف ناخن نمی نشیند.
- بافر کشی و سوهان کشیدن بیش از حد بافت ناخن را از بین می برد و در این حالت لاک ژل دوامی ندارد.
- در صورتی که لایه های لاک ژل به روی ناخن های کاشت به درستی خشک نشوند و لایه بعدی زده شود، لاک ژل کنده می شود.
علت خشک نشدن لاک ژل در دستگاه
یکی از مهم ترین دلایل خشک نشدن لاک ژل در دستگاه UV، ضعیف بودن لامپ دستگاه است. اگر لامپ دستگاه به انداره کافی قدرت نداشته باشد، لایه های زیرین لاک خشک نمی شوند و لاک ژل روی ناخن ها ترک می خورد. خیس ماندن لایه های زیرین لاک موجب کنده شدن لاک ژل از روی ناخن ها می شود.
دلیل دیگر خشک نشدن لاک ژل در دستگاه، مدت زمانی است که دست ها زیر دستگاه قرار می گیرند. در حقیقت می توان گفت مدت زمانی که دست ها باید زیر دستگاه باشند، اهمیت زیادی در خشک شدن لاک ژل دارد. بعضی مواقع چون دست ها زمان کمتری زیر دستگاه هستند، لایه های زیرین لاک خیس می مانند و به طور کامل خشک نمی شوند. در این حالت، لاک ژل ترک می خورد و به صورت ورقه ای از روی ناخن ها بلند می شود. به طور نسبی زمان خشک شدن هر لایه از لاک ژل ها بین 60 تا 90 ثانیه میباشد که این ارقام با توجه به برند و رنگ و غلظت آنها متفاوت میباشد اما به طور کلی کمینه زمان خشک شدن لاک ژل 60 ثانیه میباشد که برای متوجه شدن از زمان دقیق هر لاک ژل میتوان به اطلاعات پشت پوکه مراجعه کرد.
اگر برای خشک کردن ناخن ها از دستگاه ال ای دی استفاده می کنید، دقت کنید که ناخن ها به شکل صحیح زیر دستگاه قرار بگیرند. لامپ های موجود در دستگاه ال ای دی نمی توانند مانند دستگاه UV نور را به خوبی پخش کنند. به این ترتیب اگر دست ها به درستی زیر دستگاه قرار نگیرند، ممکن است نور به همه قسمت ها نرسد. در این حالت لاک ژل به درستی خشک نمی شود و از روی ناخن ها کنده می شود.
…:::: مطلب پیشنهادی: چگونه لاک ژل را بدون دستگاه خشک کنیم ::::….
از کجا بفهمیم لاک ژل خراب شده
لاک ژل ها هم مانند هر محصول دیگری تاریخ انقضا دارند و در صورت تمام شدن این تاریخ، نباید از آنها استفاده کرد. استفاده از لاک ژل تاریخ گذشته آسیب زیادی به بافت ناخن ها وارد می کند. خراب شدن لاک ژل علائمی دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.
- ظاهر و بوی بد لاک ژل: در صورت بروز هر گونه تغییر رنگ و بو در لاک ژل، تاریخ انقضای آن گذشته است و قابل استفاده نیست.
- غلظت لاک ژل: اگر غلظت لاک بیش از اندازه رقیق یا غلیظ شود، لاک ژل خراب شده است. در این حالت لاک ژل بافت یکسانی روی ناخن ها ایجاد نمی کند.
- بافت تفکیک شده لاک ژل: جدا شدن بافت لاک ژل از هم، همیشه نمی تواند علت خراب شدن آن باشد. اگر بافت لاک با تکان دادن درست شود، خراب نشده و باز هم قابل استفاده است. در داخل لاک ژل ها دو توپ کوچک فلزی وجود دارد که با تکان دادن لاک ژل، موجب درست شدن بافت آن می شود. اگر بعد از تکان دادن لاک ژل، بافت آن درست نشد، لاک ژل خراب شده است و باید آن را دور بیندازید.
جمع بندی
با رعایت نکاتی که در ارتباط با لاک ژل گفته شد، می توان مانع از کنده شدن آن از روی ناخن ها شد. همچنین با استفاده از لاک ژل های با کیفیت می توانید جلوی این مشکلات را بگیرید. در صورت استفاده از لاک ژل های نامرغوب و بی کیفیت، علاوه بر کنده شدن لاک ژل مشکلات دیگری هم روی ناخن ها ایجاد می شود.
در این مطلب از سیمارخ پاسارگاد سعی کردیم دلایل کنده شدن لاک ژل را به طور مختصر برای شما عزیزان توضیح دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، می توانید به بخش کامنت ها یا شماره های موجود در سایت مراجعه کنید.